Cardona Decideix

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ DEL 13-D

Anuncis

Falta només una setmana perquè més d’un centenar de municipis catalans convoquin una consulta popular sobre la independència de la nació catalana.

El passat diumenge, a l’auditori del Fòrum de Barcelona, es va encetar la campanya del 13-D amb un acte central, que va aplegar unes tres mil cinc-centes persones.

Aquest acte, va significar una demostració de força i el tret de sortida de la campanya oficial per les consultes del     13-D. Es va comptar amb l’assistència de diverses cares conegudes com les dels actors Joel Joan, Carles Canut, amb les intervencions de diferents personalitats com ara el periodista Miquel Calçada, Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt o el filòsof Josep M.Terricabras,i de portaveus locals que van aportar la veu de l’experiència.  I amb actuacions musicals a càrrec de Francesc Ribera i David Rossell.

L’objectiu principal d’aquesta campanya dirigida per la Comissió Organitzadora, no és afavorir ni el sí ni el no, sinó aconseguir una participació massiva a les Urnes.

Anuncis

Anuncis